Webdesign

Onze passie, jouw online visitekaartje

Elk bedrijf is uniek en daarom ontwikkelt De Kunstfabriek alles volledig op maat van uw bedrijf.
Zo komt elk verhaal tot zijn recht en krijgt elke website wat ze nodig heeft.
Elke website zal volledig up-to-date en, indien gewenst, ook gedeeltelijk zelf aan te passen zijn.

Waar staan we voor?

Mobiel vriendelijk

De Kunstfabriek zorgt ervoor dat elke website volledig responsive is. Dit wil zeggen dat de website zich zal aanpassen aan de grootte van je scherm. In het digitale tijdperk is dit zeer belangrijk, gezien de helft van alle online bezoekers surft via zijn smartphone.

Professionele uitstraling

Met oog voor detail creëert De Kunstfabriek gebruiksvriendelijke en hedendaagse websites met een stijlvolle look ’n feel. Je hebt immers maar 1 kans om een eerste indruk te maken …

Full service bureau

Naast webdesign, zorgen wij ook voor de bouw, het onderhoud en de hosting van uw website. Zo zorgen wij voor een optimale service naar onze klanten toe en kunnen wij wachttijden tot een minimum reduceren.

Makkelijk zelf te wijzigen

Zoals we hierboven al aanhaalden, zorgen we ervoor dat, indien gewenst, je bepaalde onderdelen zelf zal kunnen aanpassen. Dit kan gaan van enkel teksten tot afbeeldingen.

Hoe gaan we te werk!

Kennismaking

Er wordt samen bekeken wat we voor u kunnen betekenen, wat u wil en welke stijl u graag ziet. Hierna wordt er een offerte op maat opgesteld.

Ontwerp

Nadat u de offerte goedkeurt, beginnen wij aan een ontwerp. Hier vragen we ook reeds om de nodige teksten en afbeeldingen aan te leveren.
U kan er ook voor kiezen dat wij deze voorzien en foto’s komen maken.

Ontwikkeling

Wanneer u het ontwerp volledig goedgekeurd hebt, nadat er eventuele aanpassingen aan gebeurden, starten wij met de ontwikkeling van uw website.

Opvolging

De Kunstfabriek houdt je website desgewenst up-to-date. Anders zorgen wij ervoor dat u genoeg kennis hebt om zelf aan de slag te gaan om eventuele wijzigingen aan te brengen. Moest u hiervoor kiezen, blijven wij uiteraard ook ter uwer beschikking bij vragen en/of problemen.

Gratis offerte aanvragen

Meer info